Ben bunu bir sitede gördüm.Bence sizde deneyin.Sağlığımız çok önemli değil mi?O zaman bunu dikkate alın ve uygulayın:
1-)Kahvaltıda süt ve süt ürünlerini seçin.Ya da mısır gevreği kahvaltıda imdadınıza yetişir.
2-)Yemekten tam 1 saat sonra spor yapın ve kendinizi hergün geliştirin.
3-)Koladan kaçının.Bunun yerine suyu fazlalaştırın.Portakallı ya da sade gazoz,meyve suları, ayran,limonata veya soda içiniz.
4-)Öğle yemeğinde beyaz et,makarna,pilav gibi şeyler yiyebilirsiniz.
5-)Akşam yemeğini fazla abartmayın.Çünkü o zamanlarda vücudunuz uykuya hazırlanıyor olabilir.
6-)Kurabiye,kola,kızartmalardan kaçının.
7-)Derin nefes alın ve yatmadan 1 saat önce spor yapın ama hafif bir şekilde.
8-)Kendinize güvenin ve sorumluluklarınızı bilin.Örnek:Yatağınızı eğer anneniz topluyorsa siz toplayın.Dişlerinizi fırçalamayı unutuyorsanız başkalarına söyleyin bırakın onlar hatırlatsın.
9-)Kendinize bol zaman ayırınız.Kitap okuyun müzik dinleyin televizyon izleyin arkadaşlarınızla gezin evinize çağırın.
10-)Ve son olarak içinizdeki negatif düşünceleri atın.Pozitif durun.Mesela maviyi seviyorsanız denizlerin posterini bulun ya da kendiniz çizin boyayın yeşili seviyorsanız orman posteri bulun,çizin.
AÇIKÇASI SAĞLIKLI HAYAT SİZİ BEKLİYOR!BEĞENİRSENİZ VE OLULU SONUCA ULAŞIRSANIZ NE MUTLU BANA!